Jobba hos Änglavakt

Barnpassning är ett ansvarsfullt jobb. Barn knyter an till sin barnvakt och litar på att du kommer att finnas till för honom/henne. Du som person bör vara ansvarstagande, tålmodig, varm och lekfull. Det är ett krav att du sedan tidigare har erfarenhet av arbete med barn från t ex förskola, fritids, som Au Pair, idrottstränare eller privat barnvakt. Vi tar endast in de allra bästa och du bör ha ett stort intresse för barn och vara nyfiken på barns utveckling.

De flesta uppdrag är på deltid (eftermiddagar/kvällar) så vi rekommenderar att du har en annan deltidssysselsättning såsom studier på gymnasium eller universitet/högskola eller annat arbete på förmiddagar.

Som anställd hos oss får du len gedigen och ärorik utbildning i första-hjälpen med ”Life in Mind” samt inspirerande kurs i matlagning och näringslära med Johanna Westman. Läs gärna mer om om våra utbildare på www.lifeinmind.se och www.johannawestman.se.

 

Ansökningsformulär

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

 
 
Det allra roligaste med att jobba som barnvakt är energin man får av barnen. Det är kul att alltid försöka ha en positiv inverkan på barnen och även ge barnen energi. Rekommenderar Änglavakt då det är ett bra företag, med bra avtal, man får otroligt mycket hjälp och stöd. Inför min första träff med familjen ringde min chef Sandra innan bara för att kolla att det kändes okej och även efter, både med mig och med familjen. Det tycker jag visar att de bryr sig otroligt mycket och vill att allt ska fungera perfekt.
— Sofia Persson, barnvakt på Änglavakt